tirsdag 9. februar 2010


 

Til alle deltagere av Mjøstreff – et stempel og scrappetreff 13. – 14. Februar 2010.Nå er vi endelig kommet dit at vi bare teller dager til det braker løs. Og vi gleder oss virkelig!
Som deltager er det sikkert noe du lurer på også, håper dette vil gi deg svar på noen av spørsmålene dine.
Det store spørsmålet er alltid (i hvert fall for mange) hva trenger jeg å ha med på treff? Og er det ditt første treff så tror du sikkert at du har pakket altfor mye. Tro meg, der har vi vært alle sammen.

Praktiske ting;
Inngangen til ”våre” lokaler i Folkets Hus er fra Kirkebakken. Har du bil så kan du stoppe der og laste ut sakene dine, det er ikke langt til parkeringsplasser. Hvis det ikke har blitt forandret i det siste så står man gratis på kommunale parkeringsplasser fra kl 15.00, på lørdag til mandag morgen. Og da er vi vel ferdige?  Europark har andre regler.
Det ser ut til å være bra høyde på stolene der vi skal være, egen pute burde være unødvendig.
Lyset virker også å være bra, men hvis du synes du må ha ekstra god belysning, så ta med deg egen arbeidslampe og lang skjøteledning. Det er ikke så mange stikk-kontakter i lokalet. 
En viktig sak å huske på å ta med seg er skjærebrett/underlag. Det blir så stygge hull hvis man bruker ”eyletsetteren” direkte på bordet.
Vi vil i løpet av treffet ha noen utfordringer som deltagerne kan få prøve seg på, vi minner dere derfor om å ta med gjennomsiktig plast til layouter og kort, slik at vi kan lage vårt egne galleri med alle layoutene, kortene og de andre prosjektene, som vi lager i løpet av treffet.

Shopping:
Disse butikkene/bedriftene kommer til å være tilstede i trefflokalet:

Happy Hobby
Hilde har noen tilbud som gjelder for deltagere på Mjøstreffet:
Promarker kr 29,-
Alle Spellbinders dies  -20%
Alle Whiff of Joy stempler kr. 50,-
LePlume kr 10,-
Ezy Lockin Caddy Lilla kr 299,-

Har fått inn et parti med Epic Six som vi tar meg og selger til kr 599,-
 Tilbudet gjelder kun på treffet!!
Men kan og forhåndsbestilles!!

Ellers kommer Hilde til å ha med noen tilbudskasser hvor dere kan gjøre et lite kupp.
Hun tar fortsatt imot ønsker om hva hun skal ta med seg på treffet, på e-post: hilde@happyhobby.no
Scrapmagasinet:
Lisbeth kommer, og hun har med seg utstyr for at alle som ønsker å kjøpe seg sitt eget helt spesielle stempel skal få muligheten til det. Hun har sikkert med seg en del andre varer også, og har dere ønsker om noe spesielt som hun skal ta med seg, ta kontakt med henne på e-post: post@scrapmagasinet.no

Moia Scrapbooking:
Moia kommer til å ha med umonterte stempler, digitale stempler, gsd filer til Silhouette/craft robo.

Andre shoppingmuligheter:
Det finnes dessuten 2 hobbybutikker på Hamar, den første vi nevner er Hobbyhuset Hamar, de er bare et kvartal unna trefflokalet. Der har de stort utvalg av ulike hobbyvarer, også scrappeutstyr og tilbehør. Den andre hobbybutikken er Unik Hobby, de har et stort utvalg av scrappeutstyr og tilbehør.

Mat/drikke:
Uten mat og drikke duger scrappere ikke (det vet vi!) dere får kaffe og te og sikkert et kakestykke. Det er mange trivelige og koselig bra kafeer og restauranter like i nærheten, der dere kan kjøpe alt hva magen begjærer. Og matbutikker er heller ikke langt unna.

Utstyr som man må ha med seg:
Og som vi alltid anbefaler vi alle å ta med seg mest mulig utstyr, så som stæsj, pynt papirer, verktøy osv., man vet aldri hva man har bruk for i en kreativ prosess. Og til dere som scrapper, glem for all del ikke bildene hjemme.


Velkommen til treff, vi gleder oss til å treffe dere alle,

Med hilsen fra

Mjøstreffarrangørene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar